Новости детали

Известување

Ве известуваме дека почнувајќи од 10.05.2021 ќе се вози линијатса Охрид - Кочани, а почнувајќи од 13.05.2021 ќе се вози линијата Охрид - Скопје - Белград.

Остануваат да се возат линиите:
Охрид - Скопје во 05:30 и 15:00
Скопје - Охрид во 08:00 и 18:30

Известување

Ве известуваме дека моментално имаме две линии кои се во функција и тоа две поаѓања од Охрид за Скопје:
- Прва линија поаѓањата од Охрид за Скопје во 05:30 враќање 8:00 втора линија поаѓање од Охрид 15:00 враќање 18:30,
,


.

Скопје, Охрид - Херцег Нови

Почнувајќи од 19.06.2019 сезонска линија Скопје, Охрид до Херцег Нови - секој втор ден

Традицијата продожува

Нови линии кон Саранда и Ксамил, почнувајќи од 12.07.2017 секој втор ден, поаѓање 17:00h од Кавадарци и 22:00h од Охрид

Скопје, Охрид - Херцег Нови

Почнувајќи од 23.06.2017 нова сезонска линија Скопје - Херцег Нови - 19:00h, и Охрид - Херцег Нови 22:30h. Поаѓање секој втор ден.

САРАНДА и КСАМИЛ

Нови линии кон Саранда и Ксамил, почнувајќи од 15.06.2016 секој втор ден со поаќање во 22:00 часот, а кон Валона и Драч од 16.06.2016 секој втор ден со поаќање во 07:00 часот.

НОВИ САД

ОХРИД - НОВИ САД 01.07.2016

Од 01.07.2016 година стартува новата линија Охрид - Нови Сад која ќе се одржува секој ден. Поаѓањето е од Охрид во 12:00 часот. Од Нови Сад тргнувањето е во 08:30 часот.

ВАЛОНА

ОХРИД - ВАЛОНА 16.06.2016

За Валона стартува летниот режим на линијата која ќе се одржува секој втор ден. Поаќање од автобуска во Охрид во 07:00 часоот.

ЦРНА ГОРА

Од 20.06.2016

АД ГАЛЕБ воведува автобуска линија за црногорското приморје почнувајќи од 20.06.2016 година и тоа секој втор ден со поаѓање од Охрид во 22:30 часот.

ТИРАНА

Почнувајќи од 01.07.2016 година се воведува автобуска линија за Тирана, поаќање во 07:00 часот од автобуска во Охрид.

Остави коментар